Naar de homepage Archief van de nieuwsberichten Klik hier het weblog-archief Klik hier voor het overzicht van de podcasts Links naar externe sites Meer weten over Jules Maaten?

JulesTube: Postcard from Jakarta

Podcast van zondag 17 oktober 2010

Meet my new colleagues in South East Asia. Jules Maaten with his fellow Friedrich Naumann Foundation officers Rainer Adam, Charles du Vinage, Walter Klitz, Bjoern Wyrembek, Moritz Kleine-Brockhoff, Rainer Heufers and David Henneberger at the Economic Freedom Network Asia event and the presentation of the Economic Freedom Report in Jakarta in October 2010.

 

Podcasts 2019

Er zijn geen podcasts of vodcasts in 2019.

 

 

 

De term podcasting is een samentrekking van iPod, de draagbare MP3-speler van Apple, en broadcasting. Jules Maaten maakt regelmatig een (video) podcast om je op de hoogte te houden van zijn werk in het Europees Parlement.

Problemen met het bekijken van de podcasts op deze site? Ze zijn ook te zien bij Podplaza en YouTube.

Als je itunes software hebt kun je een abonnement op deze podcast nemen. Kies in iTunes de optie "abonneer op podcast" en plak daar deze link "feed://www.julesmaaten.eu/podcastfeed.php". In het vervolg download iTunes automatisch de meest recente podcast.

Download Quicktime om vodcasts te bekijken Voor de video podcasts hebt u QuickTime nodig. Klik om te downloaden.